Η Μελάνια Τραμπ έδωσε σχεδόν 10.000 δολάρια για αυτό το (εκπληκτικό) παλτό Dior [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε σχεδόν 10.000 δολάρια για αυτό το (εκπληκτικό) παλτό Dior [εικόνες]

Μελάνια Τραμπ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όλοι να μιλούν για την γυμνή φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, αλλά η Πρώτη Κυρία συνεχίζει τις καλοντυμένες εμφανίσεις, οι οποίες είναι πιο συντηρητικές από ποτέ.

Τι κι αν στην αρχή της σχέσης της με τον Ντόναλντ Τραμπ η Μελάνια να άφηνε με τα καμώματά της ελάχιστα στην φαντασία όσων την έβλεπαν, ωστόσο πλέον «καλύπτεται» από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Η Μελάνια Τραμπ με παλτό Dior.

Στην νέα της εμφάνιση, λοιπόν, χτες Τρίτη η Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής χάρης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε μια γαλοπούλα, στο πλαίσιο του Thanksgiving, επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό παλτό Dior.

To φόρεσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής χάρης από τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε μια γαλοπούλα, στο πλαίσιο του Thanksgiving.

Συγκεκριμένα, η Μελάνια Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο ζιβάγκο, έτσι ώστε να ξεχωρίσει όσο περισσότερο γίνεται το πολύχρωμο παλτό Dior αξίας 9.400 δολαρίων.

Το παλτό κάνει 9.400 δολάρια

To παλτό με τα γεωμετρικά σχήματα και το κόκκινο, μαύρο, καφέ και λευκό χρώμα συμπεριλαμβάνεται στη συλλογή Pre-Fall 2018/Winter 2019 του οίκου Dior και η τιμή του αγγίζει σχεδόν τα 10.000 δολάρια.

και έχει κόκκινο, μαυρο, καφέ και λευκό χρώμα, καθώς και γεωμετρικά σχήματα.

Το λουκ της συμπλήρωσε η μαύρη μπότα Louboutin και μερικά μίνιμαλ κοσμήματα όπως το διαμαντένιο δαχτυλίδι της.

Το λουκ της ολοκλήρωσε μία μαύρη μπλούζα, ένα μαύρο παντελόνι και μαύρες μπότες Louboutin.

Η Μελάνια εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά χέρι χέρι με τον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο την ώρα που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ απένειμε χάρη στην γαλοπούλα, η Πρώτη Κυρία δίστασε να αγγίξει το πτηνό.

H Μελάνια εμφανίστηκε και πάλι χέρι χέρι με τον Τραμπ.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ παλτό Dior Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ