Euroleague: Γλίτωσε το... έμφραγμα στο τέλος η ΤΣΣΚΑ, νίκη για Μιλάνο - iefimerida.gr

Euroleague: Γλίτωσε το... έμφραγμα στο τέλος η ΤΣΣΚΑ, νίκη για Μιλάνο

Φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης απέφυγε την πρώτη ήττα σε 8 αγωνιστικές η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, 99-97, την ώρα που η Ζαλγκίρις Κάουνας συμβιβάστηκε με την πρώτη εκτός έδρας ήττα της φέτος (3-5).

Μέσα στη Μόσχα, η Ζαλγκίρις κοίταξε κατάματα την «ομάδα του στρατού» και προηγήθηκε με 71-80, τρία λεπτά πριν τη λήξη. Ωστόσο η ΤΣΣΚΑ με μαέστρο τον Σέρχι Ροντρίγκεθ κατάφερε να πάει το ματς στην παράταση και να επικρατήσει τελικά των μαχητικών Ισραηλινών.

Tις 6 νίκες έφτασε η Αρμάνι Μιλάνο επικρατώντας με 93-90 της Μπασκόνια στην Ιταλία. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν ο κορυφαίος των γηπεδούχων με 20 πόντους και 8 ασίστ), ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μίτσοφ (22 π.).

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, 85-69, επί της Μπουντουτσνοστ. Ο Αλεξέι Σβεντ σημείωσε 22 πόντους με 4/9 τρίποντα (7ρ., 7ασ.), ο Τζόρνταν Μίκι πρόσθεσε 17 πόντους και 8 ριμπάουντ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ