Ολυμπιονίκης του βόλεϊ τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της -Την σκότωσε ο σύζυγός της - iefimerida.gr

Ολυμπιονίκης του βόλεϊ τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της -Την σκότωσε ο σύζυγός της

Η Ντάνιελ Σκοτ/ Φωτογραφία: AP- FABRICE COFFRINI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ντάνιελ Σκοτ τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ προσπαθούσε να σώσει την αδελφή της, από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν από τον σύζυγο της τελευταίας.

Η Αμερικανίδα βολεϊμπολίστρια, που έχει κατακτήσει δύο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια (το 2008 και το 2012) και έχει μετάσχει πέντε φορές στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, δέχθηκε μαχαιριές στα πόδια και τα χέρια.

Η Σκοτ προσπαθούσε να βοηθήσει την αδελφή της, Στέφανι Βάλερι, της οποίας ο εν διαστάσει σύζυγος τους επιτέθηκε με μαχαίρι, στη Λουιζιάνα. Η Βάλερι έχασε τη ζωή της από την επίθεση, ενώ η αστυνομία αναζητά τον δράστη.

Η 45χρονη Σκοτ υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το 2012, είχε γράψει ιστορία όταν στο Λονδίνο έγινε η γηραιότερη βολεϊμπολίστρια που έχει μετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ