«Η καριέρα μου κατάστρεψε τον γάμο», δηλώνει η Σκάρλετ Γιόχανσον - iefimerida.gr

«Η καριέρα μου κατάστρεψε τον γάμο», δηλώνει η Σκάρλετ Γιόχανσον

Σκάρλετ Γιόχανσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην νέα της φωτογράφηση για την Vogue η 27χρονη Νεοϋορκέζα δεν διστάζει να παραδεχτεί –μεταξύ άλλων- τι πήγε λάθος στον γάμο της με τον Ράιαν Ρέινολντς και πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διαζύγιο της.

Μαύρη χήρα στο πολυαναμενόμενο Avengers, Τζάνετ Λι στο ριμέικ του Ψυχώ και με νέο σύντροφο (μετά τον ακατανόητο δεσμός της με τον Σον Πεν).

Με άλλα λόγια, όλα φαίνονται να πηγαίνουν επιτέλους καλά στην μούσα του Γούντι Άλεν. Ίσως για αυτό να αισθάνεται και άνετα να μιλήσει ειλικρινά για τον γάμο της που τελείωσε επίσημα το καλοκαίρι του 2011.

«Το διαζύγιο ήταν μεν συναινετικό, αλλά επίσης ήταν και απαίσιο. Με συγκλόνισε συθέμελα. Ξέρεις πως είναι να πιστεύεις ότι η ζωή σου θα κυλήσει με τον ένα τρόπο και μετά όλο αυτό να αλλάζει; Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να χειριστώ, που δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρειαστεί να κάνω στην ζωή μου. Ήταν το πιο μοναχικό πράγμα που χρειάστηκε να κάνω στην ζωή μου», σχολίασε σχετικά.

Ενώ συμπλήρωσε «Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να περνάς χρόνο με τον άλλο, να ζείτε πραγματικά μαζί χωρίς να υπάρχει η πίεση δυο ανθρώπων που έχουν δυο καριέρες οι οποίες χρειάζονται επίσης αφοσίωση και συνεχή φροντίδα».

Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν ένα χρόνο πριν, το μόνο που έχει να πει είναι «Υπήρχε μια περίοδος που έβγαινα έξω για φαγητό και σκεφτόμουν ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν δει το αιδοίο μου. Ακόμη και αν αυτό δεν συνέβαινε. Απλά είναι μια κατάσταση που σε αναγκάζει να γίνεις παρανοϊκή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ