Ούτε με σφαίρες δεν σταματούσε αυτός ο γάμος -Πυροβόλησαν τον γαμπρό, παντρεύτηκε και μετά μπήκε στο χειρουργείο - iefimerida.gr

Ούτε με σφαίρες δεν σταματούσε αυτός ο γάμος -Πυροβόλησαν τον γαμπρό, παντρεύτηκε και μετά μπήκε στο χειρουργείο

Στιγμιότυπο από γάμο στην Ινδία/ Φωτογραφία: AP- Manish Swarup
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτός ο 25χρονος ήταν τόσο αποφασισμένος να παντρευτεί, που δεν θα έλειπε από τον γάμο του ούτε με... σφαίρες. Κυριολεκτικά.

Δύο άνδρες πυροβόλησαν τον γαμπρό ενώ πήγαινε να παντρευτεί, στο Δελχί. Ο αδελφός του τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί σταμάτησαν την αιμορραγία, αλλά έπρεπε να προχωρήσουν σε επέμβαση. Ο 25χρονος όμως δεν ήθελε να μπει... εργένης στο χειρουργείο.

Ετσι, επέστρεψε στο πλευρό της αγαπημένης του, παντρεύτηκαν- με τη σφαίρα στον ώμο του- και στη συνέχεια πήγε και πάλι στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Οι δράστες πλησίασαν με μηχανή την άμαξα με την οποία πήγαινε στον γάμο ο γαμπρός, σκαρφάλωσαν σε αυτή και τον πυροβόλησαν, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι πρόκειται για τυχαία επίθεση, ενώ ο 25χρονος δήλωσε, σύμφωνα με το BBC, ότι οι δράστες είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δελχί γάμος σφαίρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ