Euroleague: Χωρίς Γιουλ, Κούζμιτς και Αγιόν η Ρεάλ Μαδρίτης με Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Euroleague: Χωρίς Γιουλ, Κούζμιτς και Αγιόν η Ρεάλ Μαδρίτης με Ολυμπιακό

Ο Γιουλ /Φωτογραφία: RLB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνολικά χωρίς τρεις παίκτες θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αυριανή (20:45) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Η «βασίλισσα» θέλει να διατηρήσει το αήττητό της στη διοργάνωση, καθώς μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ωστόσο θα προσπαθήσει να το καταφέρει χωρίς τρεις παίκτες της. Η απουσία του Όγκνιεν Κούζμιτς ήταν δεδομένη, καθώς εδώ και λίγο καιρό ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο, ωστόσο σήμερα ο τεχνικός της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, γνωστοποίησε ότι την αποστολή στην Αθήνα δεν θα ακολουθήσουν ακόμη δύο παίκτες της ομάδας. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο 51 ετών προπονητής, τόνισε ότι ο Γουστάβο Αγιόν έχει ενοχλήσεις στην πλάτη και θα μείνει στη Μαδρίτη, όπως και το «μεγάλο αστέρι» της ομάδας, ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ