Η κόρη του Κομπέιν ζητά να απαγορευτεί στην Κόρτνει Λοβ η πρόσβαση στο τουίτερ - iefimerida.gr

Η κόρη του Κομπέιν ζητά να απαγορευτεί στην Κόρτνει Λοβ η πρόσβαση στο τουίτερ

Κόρτνει Λοβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φράνσις Μπιν Κομπέιν αποφεύγει να σχολιάζει τις τρέλες της μητέρας της. Αλλά αναγκάστηκε να το κάνει, μετά τις κατηγορίες της Κόρτνει ότι ο Ντέιβ Γκρόλ, πρώην ντράμερ των Νιρβάνα, την αποπλάνησε.

«Προσπαθώ να μένω σιωπηλή σχετικά με τις υποθέσεις της βιολογικής μου μητέρας, αλλά οι τελευταίες της δηλώσεις είναι πολύ αηδιαστικές για να μην πω τίποτα. Δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν με έχει πλησιάσει ποτέ ο Ντέιβ Γκρόλ με οποιαδήποτε τρόπο πέρα από φιλικό. Είμαι σε μια μονογαμική σχέση και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Παρακαλώ τους υπεύθυνους του τουίτερ να απαγορέψουν την πρόσβαση στην μητέρα μου».

Αυτό είναι το δελτίο τύπου που εξέδωσε η 19χρονη κόρη του Κέρτ Κομπάιν ως απάντηση στις εξωφρενικές κατηγορίες της μητέρας της απέναντι στον Ντέιβ Γκρόλ, ο οποίος και τις έχει ήδη αρνηθεί δημόσια.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Κόρτνει Λόβ έχει καμία διάθεση να βγάλει το σκασμό.

Ήδη σήμερα βγήκε στην Daily Mai και δήλωσε ότι «Αυτά που λέει ο Ντέιβ είναι σκατοψέματα. Και ο ίδιος είναι σκουπίδι. Ωστόσο είναι πολύ καλός ντράμερ. Και σας παρακαλώ να το γράψετε αυτό».

Ένα ακόμη επεισόδιο στην διαμάχη της χήρας του Κερτ Κομπέιν με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, τα οποία πρόσφατα κατηγόρησε ότι βίασαν την μνήμη του επειδή έδωσαν το Οκ να τραγουδήσει το Smells like teen spirit ο Κέρμιτ ο βάτραχος στην κινηματογραφική μεταφορά των Μάπετς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ