Υποννοούμενα Ν. Παππά για κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου - iefimerida.gr

Υποννοούμενα Ν. Παππά για κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Γιώργο Χουλιαράκη και ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να καταργήσει και το ψηφισμένο μετρό της μείωσης του αφορολόγητου.

Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί σε δύσκολη θέση εάν στο πρόγραμμα του έχει το μετρό της μείωσης του αφορολόγητου όπως είχε μέχρι τώρα και τη μείωση των συντάξεων.

«Πρόσεξε θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και το 2020 όπως και τώρα εάν είναι στο πρόγραμμα σας η μείωση του αφορολόγητου όπως ηταν και η μείωση των συντάξεων.»

Ο κ. Παππάς επέκρινε την Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι οι οπαδοί της πρέπει να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού μέχρι χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσε για περιοριστική πολιτική της κυβέρνησης και σήμερα μιλάει για πολιτική του «Τσοβόλα δώστα όλα».

«Αναρωτιέμαι τι θα λέει ένας οπαδός σας που σας ακούει για δύο χρόνια να λέτε ότι έρχεται τέταρτο μνημόνιο. Λέγατε ότι η πολιτική μας είναι περιοριστική και στραγγίζει την οικονομία και τώρα λέτε ότι κάνουμε πολιτική «Τσοβόλα δώσ’ τα όλα». Ένας λογικός άνθρωπος που παρακολουθεί το κόμμα σας θα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σύγχυση, δεν γίνεται να λέτε και τα δύο. Έχω πράγματι αγωνία να δω σε ποιο είδος κριτικής θα στρατοπεδεύσετε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ