Σεξ: Τα μυστικά κάθε ζωδίου - iefimerida.gr

Σεξ: Τα μυστικά κάθε ζωδίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθένας έχει τα κλειδιά του στο σεξ.

Και κάθε ζώδιο έχει τη δική του ερωτογενή ζώνη και φυσικά κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Κριός
Όταν φτάνετε στο κρεβάτι με έναν Κριό, θυμηθείτε να δείξετε όλο το πάθος, την αγριότητα και την ένταση που μπορείτε. Τόσο οι άντρες Κριοί όσο και οι γυναίκες ψοφάνε για αυθορμητισμό. Τους αρέσουν οι εκπλήξεις, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα. Για να τους κρατήσετε το ενδιαφέρον, μην αποκαλύψετε όλα τα κόλπα σας ταυτόχρονα.

Η πιο ερωτογενής ζώνη των Κριών είναι το πρόσωπό τους.

Ταύρος
Αργή και σταθερά. Αυτό είναι το μότο των Κριών, αυτό ακολουθήστε και εσείς μαζί τους. Τους αρέσει να χαλαρώνουν με τον σύντροφό τους σε άνετους, πολυτελής χώρους. Μεγάλοι καναπέδες, μαλακά μαξιλάρια, ένας άνετος χώρος όπου μπορούν να χαθούν στην πολυτέλειά του, είναι το κλειδί για τους Ταύρους. Σίγουρα μην παραλείψετε την τομέα ατμόσφαιρα.

Ο ρομαντισμός για τους Ταύρους είναι το Α και το Ω. Επίσης, μην ξεχάσετε το φαγητό. Εάν θέλετε να τον/την εντυπωσιάσετε ξεκινήστε με ένα δείπνο υπό το φως των κεριών και αφήστε όλα τα άλλα να έρθουν μόνα τους.

Από τις πιο ερωτογενείς τους ζώνες είναι ο λαιμός.

Δίδυμοι
Οι δίδυμοι είναι... σεξουαλικά μυαλά. Για έναν Δίδυμο τα πάντα, ακόμη και στο σεξ, ξεκινούν και καταλήγουν στο μυαλό, οπότε η εγκεφαλική διέγερση, είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να παραβλέψετε.

Από τις πιο ερωτογενείς του ζώνες είναι τα χέρια τους.

Καρκίνος

Το σεξ για έναν Καρκίνο θα πρέπει να είναι μια συναισθηματική εμπειρία. Πρέπει να νιώσει ασφαλής. Επίσης, στον Καρκίνο στο σεξ αρέσει να αφήνεται. Εδώ το κλειδί είναι ότι το σεξ χρειάζεται... ευγένεια. Φιλιά, χάδια, τρυφερότητα.

Από τις πιο ερωτογενείς ζώνες του καρκίνου είναι το στήθος.

Λέων

Ο Λέων αγαπά να τραβά την προσοχή και να είναι αρχηγός. Και αυτό ισχύει και στο σεξ.

Τίποτα δεν κάνει έναν άνδρα Λέοντα ή μια γυναίκα Λέοντα να λιώνει περισσότερο, από έναν υπαινιγμό λατρείας.

Όσο πιο σέξι τον/την κάνουν να αισθάνεσαι, τόσο περισσότερο θα θελήσει να τους αποδείξει ότι έχουν δίκιο.

Ετσι, αν θέλεις να έχεις παρτενέρ ένα Λέοντα θα πρέπει να τον κάνεις να νιώθει όσο το δυνατό πιο σέξι και καλύτερος μπορεί.

Από τις πιο ερωτογενείς ζώνες σε έναν Λέοντα είναι η πλάτη.

Παρθένος
Παρόλο που ο Παρθένος βλέπει και το σεξ από την πρακτική του πλευρά (τρόπος αναπαραγωγής, βοηθά στην αναζωογόνηση), το εκλαμβάνει και ως απλή ευχαρίστηση.

Οι παρθένοι στο σεξ έχουν στόχο και να ευχαριστήσουν και να ευχαριστηθούν.

Από τις πιο ερωτογενείς ζώνες των Παρθένων είναι η κοιλιά.

Ζυγός

Ο ραμαντισμός είναι το Α και το Ω για έναν Ζυγό και στο σεξ. Τους σαγηνεύει κάθε τι ρομαντικό, από ένα όμορφο δείπνο μέχρι ένα ρομαντικό χορό για δύο στη βροχή. Σίγουρα θα πρέπει αν του ζεστάνετε την καρδιά πριν έρθετε πιο κοντά. Ο Ζυγός, ακόμη, θέλει να είναι σίγουρος ότι το πρόσωπο που έχουν απέναντί του αξίζει. Αξίζει τη φροντίδα τους, αξίζει την αγάπη τους.

Ερωτογενής ζώνη και για τους Ζυγούς, η πλάτη.

Σκορπιός

Μην αφήσετε ένα από τα πιο σαγηνευτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου να σας ξεγελάσει πιστεύοντας ότι δεν θέλει να παρασυρθεί.

Για να κάνετε έναν Σκορπιό να νιώθει καλά στο σεξ θα πρέπει απλά να του παραδοθείτε.

Για τον ερωτικό Σκορπιό η πιο ερωτογενής του ζώνη δεν είναι άλλη από την κοιλιά.

Τοξότης

Στον Τοξότη τού αρέσει να εξερευνά. Και το ίδιο ισχύει και στο σεξ. Δοκιμάστε διαφορετικά μέρη για σεξ, ρόλους και παιχνίδια. Πρέπει όμως να σιγουρευτείτε ότι οι Σκορπιοί διασκεδάζουν μαζί σας και ότι περνούν γενικότερα καλά. Σεξ χωρίς γέλιο, με Τοξότη, δεν γίνεται.

Η πιο ερωτογενής ζώνη του Τοξότη είναι οι γοφοί και οι μηροί.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως γενικά αισθάνεται λίγο περισσότερη πίεση από ό,τι όλοι οι υπόλοιποι και αυτό γιατί θέλει να είναι αρχηγός παντού.

Το ίδιο ισχύει και στο σεξ. Ενα άλλο χαρακτηριστικό των Αιγόκερων ότι τους αρέσει να φθάνουν στα όριά τους.

Η πιο ερωτογενής ζώνη του Αιγόκερου είναι τα γόνατα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, γενικά, σε μια σχέση θέλουν να αισθανθούν ότι είναι ξεχωριστοί για το ταίρι τους. Ωστόσο, παίζουν πολύ με την ψυχολογία και σίγουρα ρόλο για αυτούς παίζει πέρα από τη σωματική διέγερση και η ψυχική διέγερση.

Η πιο ερωτογενής τους ζώνη είναι οι αστράγαλοι.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς κινούνται με βάση τα συναισθήματά τους, καθιστώντας τους παθιασμένους και δημιουργικούς εραστές. Θέλουν οι άλλοι να τους αντιμετωπίζουν σαν πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

Η πιο ερωτογενής ζώνη των Ιχθύων είναι τα πόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ