Δύο κυρίες ειδικές στη σοκολάτα έχουν γεμίσει την Κηφισιά με υπέροχα αρώματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Δύο κυρίες ειδικές στη σοκολάτα έχουν γεμίσει την Κηφισιά με υπέροχα αρώματα [εικόνες]

Οι λαχταριστές σοκολάτες Ésophy/ Φωτογραφία: Ésophy Mediterranean Inspired Chocolates
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν αναρωτιέστε πώς οι σοκολάτες, που συνήθως «κατάγονται» από βόρειες χώρες, δένουν με τις γεύσεις της Μεσογείου, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα «Ésophy Mediterranean Inspired Chocolates» στην Κηφισιά, που έφτιαξαν με αγάπη η Σοφία Δενδρινού και η Ευδοκία Λιάκου.

Οι δυο κυρίες προέρχονται από τον τομέα του μάρκετινγκ, αλλά επειδή πάντα ασχολούνταν με τον χώρο του τροφίμων, όταν γνωρίστηκαν και είδαν πως ταιριάζουν οι ιδέες τους, ξεκίνησαν να κάνουν μια έρευνα σχετικά με τα προϊόντα για να δουν σε ποια υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης Έτσι κατέληξαν στη σοκολάτα, που αποφάσισαν να της προσθέσουν μεσογειακές νότες, προσφέροντας μια διαφορετική εκδοχή.

Κάπως έτσι βρέθηκαν στο Βέλγιο στη διάσημη «Ακαδημία σοκολάτας» κι έγιναν chocolatiers, καθώς εδώ δεν υπήρχε κάτι εξειδικευμένο στον τομέα και συνέχισαν με εννιάμηνο stage, εμβαθύνοντας σε θέματα θεωρίας, γιατί η σοκολάτα χρειάζεται γνώσεις χημείας για να μπορεί κάποιος να την απολαμβάνει με τον σωστό τρόπο.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το «Ésophy Mediterranean Inspired Chocolates» και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ÉSOPHY
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ