Φρίκη στην Ινδία: 20χρονος έσπαγε τα πόδια κοριτσιών προτού τα βιάσει - iefimerida.gr

Φρίκη στην Ινδία: 20χρονος έσπαγε τα πόδια κοριτσιών προτού τα βιάσει

Ινδοί διαδηλώνουν ζητώντας από την κυβέρνηση μέτρα κατά των βιαστών (Φωτογραφία: ΑΡ(AP Photo/Ajit Solanki)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας 20χρονος άνεργος Ινδός ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τουλάχιστον εννέα κορίτσια, ηλικίας μεταξύ τριών και επτά ετών, στο Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, και σε άλλες τρεις πόλεις κατά την τελευταία διετία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Η ομολογία του ακολουθεί την σύλληψη την Δευτέρα ενός άνδρα με τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας μιας τρίχρονης στις 11 Νοεμβρίου σε μια παραγκούπολη της πόλης Γκουρουγκράμ στα σύνορα με το Δελχί.

«Συνήθιζε πρώτα να σπάει τα πόδια των θυμάτων προτού τα βιάσει. Στη συνέχεια τα σκότωνε», είπε ο βοηθός επιθεωρητή και αξιωματούχος δημοσίων σχέσεων της αστυνομίας του Γκουρουγκράμ, ο Σουμπχάς Μπόκεν.

Man arrested by Gurugram police from Uttar Pradesh's Jhansi earlier today for allegedly raping & killing a 3-year-old girl in Gurugram's Sector 66 on November 11. Police say, 'he confessed that he has committed several such crimes on children in past 2 years.' #Haryana pic.twitter.com/ZY0zU8F3Oq

Δικαστήριο διέταξε χθες την προσωρινή του κράτηση για οκτώ ημέρες, είπε ο Μπόκεν προσθέτοντας ότι ακόμη δεν έχει δικηγόρο.

Η αστυνομία έχει συνδέσει τον άνθρωπο αυτόν με τις υποθέσεις τριών νεκρών παιδιών, σύμφωνα με την κατάθεσή του, αλλά ερευνά και τις υπόλοιπες, είπε ο Μπόκεν.

Ο άνδρας αυτός ήταν άνεργος και εργαζόταν περιστασιακά ως ημερομίσθιος εργάτης. Έβαζε στο στόχαστρο του μικρά κορίτσια που πήγαιναν να πάρουν φαγητό από συσσίτια για τους φτωχούς και για να τα προσελκύσει τους πρόσφερε γλυκά ή χρήματα.

Πηγή: ΑΜΠΕ/Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία βιασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ