Καταργείται, με τροπολογία, η υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος από τους αγρότες - iefimerida.gr

Καταργείται, με τροπολογία, η υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος από τους αγρότες

Αγρότες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταργείται από το φορολογικό έτος 2018 και στο εξής η υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος από τους αγρότες.

Για μέλη αγροτικών συνεταιρισμών, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, τους φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με τη μορφή Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ή Συνεταιρισμού Εργαζομένων καθώς και τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως νομικής μορφής, που βρίσκονται σε εκκαθάριση, πτώχευση ή αδράνεια.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή με την οποία υλοποιείται η σχετική εξαγγελία που έχει κάνει ο Πρωθυπουργός.

Στόχος, όπως αναφέρεται στην τροπολογία είναι: «η παροχή φορολογικών κινήτρων για ένταξη σε συνεταιριστικές μορφές δραστηριότητας αλλά και για σύσταση αντίστοιχων νομικών οντοτήτων και αφετέρου ή απαλλαγή από φορολογικά βάρη των φυσικών και νομικών προσώπων ή οντοτήτων που δεν ασκούν πλέον εν τοις πράγμασι επιχειρηματική δραστηριότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ