Ο Καμίνης προβάρει κοστούμι για ευρωβουλευτής -Αρχισε περιοδείες - iefimerida.gr

Ο Καμίνης προβάρει κοστούμι για ευρωβουλευτής -Αρχισε περιοδείες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και Κόρινθο βρέθηκε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής.

Η περιοδεία αυτή, εκτός Αθηνών, είναι μια ένδειξη ότι ο Γιώργος Καμίνης φιλοδοξεί να χτίσει ένα πανελλαδικό προφίλ και να διεκδικήσει μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι οι νυν ευρωβουλευτές Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι στην ευρωλίστα, αφού επιθυμία της Φώφης Γεννηματά είναι να τοποθετηθούν ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Παπανδρέου, ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Με ενδιαφέρει το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ», αποκάλυψε πρόσφατα ο κ. Καμίνης στην ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι η απόφαση θα ληφθεί μετά από συζήτηση στο εσωτερικό του κόμματος.

Ωστόσο, οι επιδόσεις του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων επιδέχονται συνεχούς κριτικής και σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ιδιαίτερα θετικές για εκείνον, αφού δεν έχει κατορθώσει να χτίσει την εικόνα του στην Κεντροαριστερά. Αλλά ούτε και οι κκ Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος παίρνουν ποσοστά στις κρυφές δημοσκοπήσεις, και αυτό μεγαλώνει τις ανησυχίες της Χαριλάου Τρικούπη για τις επιδόσεις που θα έχει στις ευρωεκλογές του Μαίου 2019.

Ο Καμίνης προβάρει κοστούμι για ευρωβουλευτής -Αρχισε περιοδείες | iefimerida.gr 0

«Την ώρα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στραγγίσει τους πολίτες και την αγορά και υπόσχεται φιλοδωρήματα, η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε την ολοκληρωμένη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο για την ανάκαμψη της οικονομίας και της κοινωνίας», τόνισε ο Γιώργος Καμίνης από την Κόρινθο.


Μιλώντας στη νομαρχιακή συνέλευση Κορινθίας, ο κ. Καμίνης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι χρησιμοποιεί μείζονα θέματα, όπως τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας, τη συνταγματική αναθεώρηση και το μακεδονικό, όχι για να επιτύχει πολιτικές συγκλίσεις αλλά με μόνο στόχο να προκαλέσει πόλωση και να διχάσει την αντιπολίτευση.

Ο Καμίνης προβάρει κοστούμι για ευρωβουλευτής -Αρχισε περιοδείες | iefimerida.gr 1


Ο κ. Καμίνης κατά την διήμερη περιοδεία του, επισκέφθηκε κεντρικές αγορές, κέντρα υγείας, επιμελητήρια και συνδικάτα σε Κιάτο, Ξυλόκαστρο, Λουτράκι και Κόρινθο και συνομίλησε με εμπόρους και επιχειρηματίες, στους οποίους επεσήμανε ότι με την πολιτική υπερφορολόγησης η οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει.

Ο Καμίνης προβάρει κοστούμι για ευρωβουλευτής -Αρχισε περιοδείες | iefimerida.gr 2


Ο δήμαρχος Αθηναίων στηλίτευσε την πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με την υποστελέχωση των κέντρων υγείας στην Κορινθία, ζήτησε την ενίσχυσή τους, ενώ συζήτησε και με αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Καζίνο Λουτρακίου, που 1.000 εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας.

Ο Καμίνης προβάρει κοστούμι για ευρωβουλευτής -Αρχισε περιοδείες | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καμίνης περιοδείες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ