GNTM: Η Ιωάννα Σαρρή αποχώρησε και «στόλισε» την Εύη Ιωαννίδου - iefimerida.gr

GNTM: Η Ιωάννα Σαρρή αποχώρησε και «στόλισε» την Εύη Ιωαννίδου

Σαρρή-Ιωαννίδου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιώαννα Σαρρή, αν και θεωρούνταν από τα φαβορί του GNTM αποχώρησε από το παιχνίδι και στην πρώτη της συνέντευξη στόλισε για τα καλά την Εύη Ιωαννίδου.

Μιλώντας στη «Στη φωλιά των Κου Κου», είπε: «Είχα όντως τη χειρότερη φωτογραφία. Αλλά με τη μέχρι τώρα πορεία μου θα έπρεπε να είχαν φύγει άλλες κοπέλες, όπως η Άννα Τσακουρίδου, η οποία είναι μία κοπέλα που τη βοήθησαν τα κόνσεπτ»!

Και είπε για την Εύη Ιωαννίδου: «Ένας φυσιολογικός άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του μπορεί να τα έχει και με τους άλλους. Και η Εύη δεν τα έχει καλά με τους άλλους. Οπότε για αυτόν τον λόγο παραμένει μόνη της. Δεν θεωρώ ότι είναι στρατηγική, απλά δεν μπορεί να ενταχθεί στην υπόλοιπη παρέα. Της ζήτησα τον λόγο για τον οποίο με αντιπαθεί και απλά μου ότι “σε αντιπαθώ γιατί δεν έχουμε έρθει κοντά”»!

Εύη Ιωαννίδου
Ιωάννα Σαρρή
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Εύη Ιωαννίδου Ιωάννα Σαρρή.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ