Εως 15 Δεκεμβρίου οι ψηφιακές δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών για οινοποίηση - iefimerida.gr

Εως 15 Δεκεμβρίου οι ψηφιακές δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών για οινοποίηση

Αμπελώνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, αντί 15 Ιανουαρίου που ήταν και η αρχική προβλεπόμενη ημερομηνία, μπορούν να υποβληθούν οι Δηλώσεις Συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για την αμπελοοινική περίοδο 2018-2019.

Αυτό σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών.

Σημειώνεται, ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ. (minagric.gr).

Οπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την πλευρά της, η Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) τονίζει ότι «η μετάθεση της ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία προκειμένου η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί, ώστε τα οινοποιεία να έχουν "διαθέσιμες" τις Δηλώσεις Συγκομιδής για να υποβάλλουν ψηφιακά τις Δηλώσεις Παραγωγής, κατά την υποβολή των οποίων οι τελευταίες "αντλούν" τα στοιχεία των Δηλώσεων Συγκομιδής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ