To μυστικό της λάμψης της Σαρλότ Κασιράγκι -Τι κάνει η εγγονή της Γκρέις Κέλι και είναι εκθαμβωτική - iefimerida.gr

To μυστικό της λάμψης της Σαρλότ Κασιράγκι -Τι κάνει η εγγονή της Γκρέις Κέλι και είναι εκθαμβωτική

Η Σαρλότ Κασιράγκι. Φωτογραφία: AP Photo/Valery Hache
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι 30 ετών και έχει ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της, αλλά και ένα αγοράκι που απέκτησε από τη σχέση της με τον Γαλλομαροκινό κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέ.

Είναι μια από τις πιο όμορφες πριγκίπισσες στην Ευρώπη. Διαθέτεις επίσης πολλά ταλέντα αφού είναι επαγγελματίας ιππέας με διακρίσεις, ήταν αρχισυντάκτρια και αρθρογράφος σε γαλλικά περιοδικά μόδας, ενώ ποζάρει και ως μοντέλο του οίκου Gucci. Ποια είναι όμως τα beauty secrets που ακολουθεί η Charlotte και είναι πάντα τόσο όμορφη, περιποιημένη, με μακιγιάζ σε chic & classy διάθεση;

Μπορούμε να πούμε ότι τα χαρακτηριστικά της μοιάζουν αρκετά με αυτά της μητέρας της, Πριγκίπισσας Καρολίνα του Ανόβερο και της γιαγιάς, Grace Kelly.

Η Charlotte είναι μία από τις πιο κομψές πριγκίπισσες της εποχής της. Προτιμάει το φυσικό μακιγιάζ τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις...

Δείτε το μυστικό ομορφιάς της Σαρλότ Κασιράγκι, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλότ Κασιράγκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ