Σοκαριστικό: Η στιγμή που Τούρκος παρουσιαστής παθαίνει καρδιακή προσβολή on air [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικό: Η στιγμή που Τούρκος παρουσιαστής παθαίνει καρδιακή προσβολή on air [βίντεο]

Ο αθλητικογράφος Σουκρού Οϊτάν νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ στους τηλεθεατές στην Τουρκία προκάλεσε η κατάρρευση σε ζωντανή σύνδεση ενός δημοσιογράφου, που υπέστη καρδιακή προσβολή δέκα μόλις μέρες αφότου είχε βάλει βηματοδότη.

Στο βίντεο διακρίνεται ο αθλητικογράφος Σουκρού Οϊτάν να γέρνει ξαφνικά στο γραφείο μπροστά του, προτού γλιστρήσει απο το κάθισμά του και σωριαστεί στο πάτωμα του στούντιο. Την ώρα εκείνη ο δημοσιογράφος ανέλυε φάσεις του ποδοσφαιρικού αγώνα Eskisehirspor-Umraniyespor, δύο ομάδων της Α΄Εθνικής κατηγορίας, σε τοπικό δίκτυο της επαρχίας Εσκισεχίρ.

Ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Γκιουβέν Σαμπάζ παρακολουθεί στην αρχή αμήχανος τη σκηνή, αλλά όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη και σηκώθηκε να βοηθήσει τον συνάδελφό του, ο Οϊτάν έπεσε μ’ ένα τίναγμα στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ο Οϊτάν μεταφέρθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τώρα σε σταθερή κατάσταση.

Σε ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός είπε ότι δέκα μέρες πριν το περιστατικό ο παρουσιαστής είχε βάλει βηματοδότη, καθώς είχε διαγνωστεί με καρδιακή αρρυθμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ