«Απόβαση» της ΝΔ στην Πάτρα -Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Γεωργιάδης και Σταϊκούρας στην αχαϊκή πρωτεύουσα - iefimerida.gr

«Απόβαση» της ΝΔ στην Πάτρα -Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Γεωργιάδης και Σταϊκούρας στην αχαϊκή πρωτεύουσα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπροσώπηση από τα πλέον πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, θα έχει η Νέα Δημοκρατία στις εκδηλώσεις του 21ου Φόρουμ Ανάπτυξης και στους εορτασμούς για τον πολιούχο της πόλης, Άγιο Ανδρέα.

Στις εργασίες του Φόρουμ Ανάπτυξης -που θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Νοεμβρίου- θα παραστούν και θα συμμετάσχουν οι αντιπρόεδροι του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ωστόσο, στην Πάτρα αναμένεται να φθάσει και ο προέδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να δώσει το «παρών» στη γιορτή του πολιούχου της πόλης.

Να σημειωθεί ότι την ίδια εβδομάδα, την αχαϊκή πρωτεύουσα θα επισκεφθούν ο προέδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, μαζί με τον πατρινό αντιπρόεδρο της οργάνωσης, Παύλο Μαρινάκη, προκειμένου να μιλήσουν σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ