Basketball Champions League: Δύσκολες αποστολές για ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών - iefimerida.gr

Basketball Champions League: Δύσκολες αποστολές για ΠΑΟΚ και Προμηθέα Πατρών

Φωτογραφία: Motionteam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ με 71-64 επί της Αντβέρπ στο Βέλγιο, ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πατρών θέλουν επίσης να συνδυάσουν με νίκη την τελευταία αγωνιστική (7η) του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ισπανία κόντρα στην αήττητη Τενερίφη στις 21:30 (ΕΡΤ3) για τον 2ο όμιλο και ο Προμηθέας φιλοξενεί στην Πάτρα την -πρωτοπόρο του 4ου ομίλου- Βίρτους Μπολόνια στις 19:30 (Novasports 2).

Χωρίς τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, καθώς ο αρχηγός τραυματίστηκε στον δεξιό αγκώνα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο. Αντίθετα, ήδη από την Κυριακή (18/11) στις προπονήσεις του «Δικέφαλου του Βορρά» συμμετέχει ο Μιλένκο Τέπιτς, έστω και με ράμματα στο δεξί φρύδι. Η -αντίπαλος του ΠΑΟΚ- Τενερίφη παραμένει αήττητη σε 6 αγωνιστικές στη διοργάνωση, ενώ προέρχεται από την κορυφαία εμφάνισή της φέτος στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς συνέτριψε με 100-66 τη Βαλένθια, για την 9η αγωνιστική.

Ο Προμηθέας, αφού πέρασε με έναν πόντο (82-83) από τη Λιθουανία επί της Νεπτούνας Κλαϊπέντα, φιλοξενεί την αήττητη Βίρτους Μπολόνια στις 19:30. Οι Αχαιοί έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 5 νίκες σε 6 αγωνιστικές και στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κάνει «συγκάτοικους» με τους Ιταλούς στο... ρετιρέ. Στο «Δημήτρης Τόφαλος» οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα κυνηγήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, ώστε να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της πρώτης φάσης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ου Ομίλου (σε 6 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ Β.
Τενερίφη 12
Βενέτσια 12 -7αγ.
Χάποελ Χολόν 10
Βόννη 10 -7αγ.
Ναντέρ 9
ΠΑΟΚ 9
Οπάβα 8 -7αγ.
Φρίμπουργκ 8 -7αγ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου Ομίλου (σε 6 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ Β.
Βίρτους Μπολόνια 12
Προμηθέας Πατρών 11
Στρασμπούρ 11 -7αγ.
Νεπτούνας Κλαϊπέντα 10 -7αγ.
Μπαϊρόιτ 10 -7αγ.
Οστάνδη 9 -7αγ.
Μπεσίκτας 8
Ολίμπια Λουμπλιάνα 7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League ΠΑΟΚ προμηθέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ