Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εθνικιστών για το Διεθνές Συμπόσιο του Τουρκικού Προξενείου με συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Μπουτάρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία εθνικιστών για το Διεθνές Συμπόσιο του Τουρκικού Προξενείου με συνθήματα κατά της Τουρκίας και του Μπουτάρη [εικόνες]

Διαμαρτυρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, μέλη εθνικιστικών οργανώσεων, με αφορμή «Διεθνές Συμπόσιο» που διοργανώνει στον ίδιο χώρο το τουρκικό προξενείο.

Οπως αναφέρει το thestival το πλήθος διαμαρτύρεται κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό φωνάζουν συνθήματα κατά της Τουρκίας, αλλά και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Το Διεθνές Συμπόσιο με θέμα «Η Πολιτιστική Κληρονομιά του Γαζη Εβρενος και της Οικογένειας Εβρενος στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια», ξεκινά σε λίγη ώρα στην αίθουσα Μανώλης Αναγνωστάκης του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Με συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και του Γιάννη Μπουτάρη
Διαμαρτυρία  με αφορμή «Διεθνές Συμπόσιο» που διοργανώνεται στο Δημαρχείο
Το Διεθνές Συμπόσιο εχει θέμα «Η Πολιτιστική Κληρονομιά του Γαζη Εβρενος και της Οικογένειας Εβρενος στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ