Euroleague: Ματς-κλειδί για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα - iefimerida.gr

Euroleague: Ματς-κλειδί για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mατς-κλειδί για τη συνέχεια της Euroleague είναι για τον Παναθηναϊκό το αποψινό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «μπλαουγκράνα» (21:00, Novasports 1), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, και ο μοναδικός στόχος τους είναι να κάνουν το 5-3, για να πιάσουν τους σημερινούς αντιπάλους τους στη βαθμολογία και να θέσουν τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

Η αποστολή της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ (επί χρόνια προπονητή της Μπαρτσελόνα) είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά αν αναλογιστείς κανείς ότι η ομάδα της Καταλονίας μετράει πέντε σερί νίκες στη Euroleague, μετά τις δύο ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην Ισπανία, δε, συγκατοικεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας με τη μισητή αντίπαλό της, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ενώ ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επίσης δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Κρις Σίνγκλετον στο ΟΑΚΑ ως αντιπάλου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Μπαρτσελόνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ