Κυπαρισσία: Σήμερα οι κηδείες των άλλων δύο 15χρονων -Με ψυχολόγο τα παιδιά στο σχολείο - iefimerida.gr

Κυπαρισσία: Σήμερα οι κηδείες των άλλων δύο 15χρονων -Με ψυχολόγο τα παιδιά στο σχολείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Κυπαρισσία, μετά τον ξαφνικό χαμό των τριών 15χρονων μαθητών το πρωί της Δευτέρας.

Τα τρία αγόρια έκαναν κοπάνα από το σχολείο τους, πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός για να κάνουν μία βόλτα, μη μπορώντας να φανταστούν πως αυτή η βόλτα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τις ζωές τους.

Χθες, οι κάτοικοι της περιοχής αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι τον 15χρονο Νίκο, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία υποβασταζόμενη από τον αδελφό της οδήγησε τον μοναχογιό της στην τελευταία του κατοικία.

Σήμερα αποχαιρετούν τα άλλα δύο παιδιά

Σήμερα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αναμένεται να τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες και για τα άλλα δύο αγόρια. Τον Χρήστο και τον Ενρίκο. Τραγική ειρωνεία είναι πως η μητέρα του ενός από τα αγόρια, εργάζεται στο νοσοκομείο, όπου πήγαν τα παιδιά μετά το φρικτό τροχαίο, ενώ δεν αναγνωρίζονταν, καθώς

Το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Νίκο

Με ψυχολογική υποστήριξη οι μαθητές στο σχολείο

Όπως ανέφερε χθες ο διευθυντής του ΕΠΑΛ όπου φοιτούσαν τα παιδιά, Δημήτρης Δράκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η κατάσταση στο σχολείο είναι πάρα πολύ δύσκολη, οι μαθητές είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό των συμμαθητών και φίλων τους, ενώ η πολιτεία έχει ορίσει και ψυχολόγο, η οποία μιλά με τους εφήβους, και παρακολουθεί την κατάστασή τους.

Φυσικά, όπως τόνισε, μαθήματα ειδικά χθες ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν, ενώ σημείωσε πως οι καθηγητές αλλά και ο ίδιος μιλούν με τα παιδιά για το τραγικό συμβάν.

«Στα 28 χρόνια πορείας μου στον εκπαιδευτικό χώρο», δεν έχω ξαναζήσει τέτοια τραγωδία με τον χαμό τριών παιδιών μαζί», είπε ο κ. Δράκος.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κυπαρισσία

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα θεωρείται «καρμανιόλα» αφού αρκετά συχνά γίνονται εκεί τροχαία. Πριν από τρία χρόνια, είχε βρει εκεί τραγικό θάνατο ένας νέος άνθρωπος και παλαιότερα είχε ξεκληριστεί μια ολόκληρη οικογένεια, όπως αναφέρουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυπαρισσία παιδιά τροχαίο κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ