Εθνική Πανγαία: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το real estate στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Εθνική Πανγαία: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το real estate στην Ελλάδα

Εθνική Πανγαία: Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το real estate στην Ελλάδα -Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον επενδυτών στο εμπορικό real estate στην Ελλάδα», διαπιστώνει, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής ΠΑΝΓΑΙΑ Α.Ε.Ε.Α.Π., με αφορμή την ανακοίνωση για εξαγορά «πακέτου» ακινήτων συνολικής αξίας άνω των 145 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Κύπρου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρυτινός μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, «ο χώρος του εμπορικού real estate, που αφορά ακίνητα με πολύ καλά χαρακτηριστικά, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους ξένους επενδυτές. Αυτό φαίνεται και από τις τοποθετήσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχουν γίνει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης και από την από εκεί και πέρα πορεία αυτών των εταιρειών. Πρόκειται για έναν χώρο που, μεταξύ άλλων, θα αποτελέσει βασικό κομμάτι, στο οποίο θα κατευθυνθούν ξένες επενδύσεις, καθότι στην ευρύτητά του περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ακινήτων, περιλαμβανομένων και των ξενοδοχείων».

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ real estate εθνική Πανγαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ