Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς, τιμά τα χωριά SOS [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς, τιμά τα χωριά SOS [εικόνες]

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου/ Φωτογραφία: foteini_papaleon/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουν περάσει 14 χρόνια από εκείνο το βράδυ που ένα μικρό κορίτσι κράτησε στο βλέμμα του και την ανάσα του ένα κομμάτι από την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων: η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου έσβησε τη φλόγα στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και με την πορεία της δίνει «φλόγα» ελπίδας στους νέους ανθρώπους που ονειρεύονται και στοχεύουν ψηλά.

Ηταν μόλις 7 ετών όταν τα Παιδικά Χωριά SOS έγιναν σπίτι και οικογένεια για εκείνη. Πλέον, στα 24 της χρόνια, η Φωτεινή ακολουθεί το όνειρό της και κατακτά τη γνώση, διαπρέποντας. Μετά τις σπουδές στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, κατάφερε να κερδίσει υποτροφία για να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα Μοριακής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Watson της Νέας Υόρκης.

Η Φωτεινή πριν από λίγες ημέρες έδωσε το παρών στο φιλανθρωπικό event «Reaching for the Stars» που διοργανώθηκε από την ελληνική ομογένεια στο Τορόντο του Καναδά και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS στην Ελλάδα.

H Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου μίλησε στη BOVARY για την παρουσία της στην εκδήλωση.

Διαβάστε τα λόγια της Φωτεινής και δείτε φωτογραφίες στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ