Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα: Δεν σχολιάζω πώς παρουσιάζουν την σύλληψή μου τα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα: Δεν σχολιάζω πώς παρουσιάζουν την σύλληψή μου τα ΜΜΕ

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέφυγε να σχολιάσει την σύλληψή του το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 28 Νοεμβρίου, ενώ δικάζεται για άλλες υποθέσεις στις 27/11 και στις 30/11.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Γ. Καλαϊτζίδης γράφει: «Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για την σύλληψη μου τις κατηγορίες η για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία, γράφει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά την αναβολή της δίκης του»

Δείτε την ανάρτησή του

Πριν από λίγο έφυγα από την Ευελπίδων. Πήρε αναβολή η δίκη μου για τις 28 Νοεμβρίου. Εχω επίσης δίκη στις 27 και στις 30. Δεν έχει πλέον κανένα νόημα να κάνω οποιαδήποτε ενημέρωση για την σύλληψη μου τις κατηγορίες η για το τι έγινε στο νοσοκομείο του Ερυθρού προχτές όπου και ξεκίνησε η ιστορία. Η να κάτσω να σχολιάσω τι λένε τα μίντια και πως το παρουσιάζουν. Ζούμε μια παράνοια. Και όποιος αντέξει.

Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα: Δεν σχολιάζω πώς παρουσιάζουν την σύλληψή μου τα ΜΜΕ  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ