«Συγγνώμη» της Βουλής για τη μη λειτουργία του μηχανήματος για τα ΑμεΑ - iefimerida.gr

«Συγγνώμη» της Βουλής για τη μη λειτουργία του μηχανήματος για τα ΑμεΑ

Η Βουλή ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βουλή ζήτησε συγγνώμη από τον πολίτη που ταλαιπωρήθηκε για πολλές ώρες λόγω της μη λειτουργίας του μηχανήματος που βοηθά τα άτομα με αναπηρικό αμαξίδια να ανεβαίνουν τα σκαλιά που οδηγούν στην αίθουσα της Γερουσίας.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του γενικού γραμματέα ανέφεραν ότι το κοινοβούλιο έχει μεγάλη ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα.

Η οργή της Φώφης Γεννηματά για την μη λειτουργία του μηχανήματος που βοηθά τα άτομα με αναπηρικό αμαξίδια να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, αλλά και οι εικόνες ντροπής με τον ανάπηρο πολίτη να περιμένει για 2 ώρες στο διάδρομο του κοινοβουλίου προκειμένου να λειτουργήσει ο μηχανισμός και έτσι να συμμετάσχει στην ημερίδα που οργάνωσε το Κίνημα Αλλαγής στην αίθουσα της Γερουσίας οδήγησαν τη Βουλή στον να ζητήσει συγγνώμη για το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πριν δύο εβδομάδες είχε γίνει έλεγχος σε όλα τα μηχανήματα χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Η ευθύνη της λειτουργίας των μηχανημάτων ανήκει στις τεχνικές υπηρεσίες της Βουλής.

Έχει ήδη ζητηθεί από την εταιρεία που προμήθευσε τα συγκεκριμένα μηχανήματα στη Βουλή να έρθει και να ελέγξει για ποιο λόγο το μηχάνημα δεν λειτουργεί.

Οι τεχνικές υπηρεσίες θα προχωρήσουν στον έλεγχο και των υπολοίπων μηχανημάτων για ΑμεΑ που υπάρχουν στο Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ