Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με νέο σύντροφο – Νέος, ωραίος, εκατομμυριούχος και πατέρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με νέο σύντροφο – Νέος, ωραίος, εκατομμυριούχος και πατέρας [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν μόλις μήνα μετά τον γάμο της αδερφής της, η πριγκίπισσα Βεατρίκη φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο σύντροφο με τον οποίο τα πάνε εξαιρετικά καλά.

Ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η 30χρονη πριγκίπισσα λέγεται ότι βγαίνει με τον κτηματομεσίτη και εκατομμυριούχο Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, τον οποίο και γνώρισε σύστησε σε ένα πρόσφατο πάρτι στο Λονδίνο, ως σύντροφό της.

Ένας φίλος της δήλωσε στην Sun: «Η Βεατρίκη και ο Εντοάρντο έχουν κοινούς φίλους και έτσι έγινε η γνωριμία τους. Ταίριαξαν αμέσως και περνάνε εξαιρετικά καλά μαζί».

Τα πράγματα είναι σοβαρά και σύντομα μπορεί να αρραβωνιαστούν

Η 30χρονη πριγκίπισσα, βγαίνει με τον κτηματομεσίτη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα τον έχει ήδη συστήσει στους γονείς της, πρίγκιπα Άντριου και Σάρα Φέργκιουσον. «Έχουν κάνει και διακοπές μαζί και η Βεατρίκη τον σύστησε στους γονείς της» πρόσθεσε ο φίλος. «Τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αρραβωνιαστούν πολύ σύντομα» τόνισε.

Ο Εντοάρντο έχει ήδη έναν γιο ηλικίας 2 ετών από προηγούμενη σχέση του.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Αμερικανό πρώην σύντροφό της, Ντέιβ Κλαρκ

Αυτή πιστεύεται πως είναι η πρώτη σχέση της Βεατρίκης μετά τον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της τον Αμερικανό Ντέιβ Κλαρκ το 2016. Το στέλεχος της Uber έχει προχωρήσει στην ζωή του και παντρεύτηκε τον Ιούλιο την αγαπημένη του Λιν Άντερσον, έχοντας κάνει πρόταση γάμου μόλις έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 10 χρόνια και έκαναν συχνά δημόσιες εμφανίσεις όπως σε κινηματογραφικές πρεμιέρες και στο Wimbledon.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ