Str.Eaters: Σε αυτόν τον πολυχώρο γεύσης στην πλατεία Καρύτση θα δοκιμάσεις 8 διαφορετικές κουζίνες [εικόνες] - iefimerida.gr

Str.Eaters: Σε αυτόν τον πολυχώρο γεύσης στην πλατεία Καρύτση θα δοκιμάσεις 8 διαφορετικές κουζίνες [εικόνες]

Str. Eaters
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tο Str.Eaters, το νέο street food project που φέρνει γαστρονομικό αέρα Γαλλίας και Αμερικής στο κέντρο της πόλης, δημιουργώντας για πρώτη φορά μέσα στον ίδιο χώρο οκτώ διαφορετικούς γευστικούς σταθμούς, άνοιξε τις πύλες του για τους food lovers και όχι μόνο.

Οι δημιουργοί του και ο ιδιοκτήτης του St Eaters, o Χρήστος Σαλαμόζης, εμπνευσμένοι κατά βάση από τα Food Halls της Νέας Υόρκης, το ονομάζουν «food court», πράγμα που σημαίνει περίπου έναν πολυχώρο γεύσης, που καλύπτει τις γαστρονομικές ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Επειδή η ομάδα του St Eaters λατρεύει τους ρυθμούς της πόλης και τις κουζίνες του κόσμου, αποφάσισε για πρώτη φορά να ενώσει μέσα στον ίδιο χώρο οκτώ διαφορετικά γαστρονομικά spots, αφιερωμένα στα street food από πολλές χώρες του πλανήτη, όπως την Αμερική, το Μεξικό, την Κίνα, την Ιταλία, και φυσικά την Ελλάδα. Ο χώρος, βαμμένος με ζωντανά χρώματα, διαθέτει ξύλινους πάγκους και μαξιλάρες, όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε το φαγητό σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να το πάρετε στο χέρι και να περιπλανιέστε, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πιάτο συνδυάζοντας γεύσεις από πολλά περίπτερα, όπως δηλαδή περίπου συμβαίνει στα φεστιβάλ φαγητού.

Διαβάστε λεπτομέρειες για το Str. Eaters και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ STR. EATERS πλατεία Καρύτση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ