Επίθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ στον Σαμαρά - iefimerida.gr

Επίθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ στον Σαμαρά

ΕΡΤ/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «θράσος και ψέματα» εκ μέρους του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, κάνει λόγο ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ που απαντά στα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στο κλείσιμο της ΕΡΤ.

«Το θράσος, το ψέμα και η μνησικακία συνυπήρχαν σε κάθε λέξη αυτής της απάντησης, που ταυτόχρονα ήταν και ένα έμμεσο "μήνυμα" για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι "ορδές των βολεμένων" της ΕΡΤ που όπως έλεγε και το 2013 "ήταν όλοι τους αριστεροί"» επισημαίνει η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφερόμενη στο ανταποδοτικό τέλος σημειώνει ότι «σήμερα το ανταποδοτικό τέλος υπέρ της ΕΡΤ είναι ακριβώς το ίδιο που είχαν θεσπίσει οι πραξικοπηματίες του μαύρου στο έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ. Μόνο που σήμερα αυτό τροφοδοτεί σχεδόν κατά το ήμισυ την τρύπα της οικονομίας και κατά το άλλο ήμισυ τη λειτουργία ενός πανελλήνιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού που εκπέμπει σε όλο τον κόσμο, με δεκαπλάσιες δομές, δραστηριότητες και παραγωγές».

«Ο Σαμαράς και όλοι αυτοί που κατά καιρούς "έσπαγαν αυγά", αλλά και κεφάλια, όταν υπήρχε αντίσταση, βάζοντας ταυτόχρονα στον γύψο ή στα μνημόνια τη χώρα, όχι μόνο δεν μετανιώνουν, αλλά με θράσος μεγατόνων απειλούν πως θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα αν τους δοθεί η ευκαιρία, πράγμα που καταδεικνύει και την ειδοποιό διαφορά μεταξύ της ελληνικής δημοκρατίας και της δημοκρατίας της Βαϊμάρης».

Κλείνοντας, η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει ότι «οι εργαζόμενοι μαζί με τον λαό έχουν αποδείξει, εμπράκτως και διαχρονικά, ότι είναι οι μόνοι αληθινοί και ανιδιοτελείς θεματοφύλακες της περιουσίας της ΕΡΤ, αλλά και εκείνοι που δεν δίστασαν να κάνουν σκληρό αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας από τις απόπειρες των ...ειδικών στο "σπάσιμο αυγών" και δεν θα φοβηθούν να το ξανακάνουν. Και επειδή εμείς τα λέμε "ξώπορτα", να πούμε στον κ. Σαμαρά και σε κάθε άλλον του ακροδεξιού νεοφιλελεύθερου τόξου, πως τα μόνα "αυγά" που πρέπει να σπάσουν είναι τα αυγά του "φιδιού" που εκκολάπτονται στα δικά τους μέρη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ ΠΟΣΠΕΡΤ Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ