Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση 11 διαρρήξεων -Ταυτοποιήθηκαν 8 δράστες - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση 11 διαρρήξεων -Ταυτοποιήθηκαν 8 δράστες

ASTYNOMIA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εξιχνίαση διαρρήξεων που καταγγέλθηκαν τους προηγούμενες μήνες σε σπίτια και καταστήματα του Δήμου Θερμαϊκού, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ως δράστες ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα, ηλικίας 20 έως 36 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, οι κατηγορούμενοι ως δράστες εμπλέκονται σε 11 περιπτώσεις διαρρήξεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που σημειώθηκαν το διάστημα από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο φέτος, στις περιοχές της Νέας Μηχανιώνας, της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας.

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, η λεία τους περιλαμβάνει χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό ύψους 11.300 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη κλοπές διαρρήξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ