Χώρισε η Πάρις Χίλτον, 10 μήνες μετά τον αρραβώνα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισε η Πάρις Χίλτον, 10 μήνες μετά τον αρραβώνα της [εικόνες]

Η Πάρις Χίλτον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά δεν θα δούμε – τουλάχιστον σύντομα - νύφη την Πάρις Χίλτον.

Πάρις Χίλτον και Κρις Ζίλκα

Η διάσημη κληρονόμος και ο αρραβωνιαστικός της Κρις Ζίλκα χώρισαν, μόλις 10 μήνες μετά τον αρραβώνα τους.


«Χώρισαν πριν από λίγες εβδομάδες. Η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα και η Πάρις συνειδητοποίησε πως δεν ήταν σωστό γι’ αυτήν» δήλωσε μια πηγή στο People. Πάντως, παρά τον χωρισμό, η κληρονόμος της αλυσίδας ξενοδοχείων ελπίζει πως θα «παραμείνει φίλη» με τον Ζίλκα, σύμφωνα με το E!.

Επί του παρόντος η Χίλτον έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της, «ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για την σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος και αρωμάτων της» σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο People.

Η διάσημη κληρονόμος έκανε σήμερα το πρωί την πρώτη της ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με τον χωρισμό όπου ποζάρει ως Μέριλιν Μονρόε και στη λεζάντα γράφει: «Το αγαπημένο μου απόσπασμα της Μέριλιν Μονρόε: ‘Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Οι άνθρωποι αλλάζουν, ώστε να μπορείς να μάθεις να τους αφήνεις. Τα πράγματα πάνε στραβά, ώστε να τα εκτιμάς όταν πάνε καλά. Πιστεύεις στα ψέματα, αλλά τελικά μαθαίνεις να μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός από τον εαυτό σου. Και μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν και μαζί με αυτά πέφτουν κι άλλα ακόμη καλύτερα’».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις 19 Νοέ, 2018 στις 5:19 μμ PST


Ο Ζίλκα έκανε πρόταση γάμου στην Πάρις τον περασμένο Ιανουάριο κατά την διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Άσπεν του Κολοράντο. Η Πάρις μοιράστηκε φωτογραφίες από την πρόταση τότε στον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά οι φωτογραφίες αυτές έχουν διαγραφεί από τότε. Στη λεζάντα τους είχε γράψει: «Νιώθω πως είμαι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Είσαι το όνειρό μου που γίνεται πραγματικότητα. Σ’ ευχαριστώ που μου έδειξες πως υπάρχουν παραμύθια».

Το εντυπωσιακό μονόπετρο της Πάρις Χίλτον αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων



Ο Ζίλκα είχε κάνει τότε την πρόταση γάμου με ένα μονόπετρο 20 καρατίων, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Και η Χίλτον είχε θεαθή να το φορά τον περασμένο μήνα σε επίσημη έξοδο της.

Φήμες ανέφεραν πως το ζευγάρι θα παντρευόταν στις 11 Νοεμβρίου, αλλά η Πάρις το διέψευσε νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από 8 χρόνια, αλλά άρχισαν να βγαίνουν πριν από δύο χρόνια.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ