Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση - iefimerida.gr

Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση

Η πορεία του Σύριζα προς την αμερικανική πρεσβεία στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις ειρωνείες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, για την παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα επενδύει στις στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ, απάντησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Σημειώνεται ότι ειδικά στο Τwitter οι χρήστες «ξεσάλωσαν» με τις φωτογραφίες της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς την πρεσβεία, αφού τις αντιπαρέβαλαν με τις φωτογραφίες των ίδιων στελεχών... στις δεξιώσεις της πρεσβείας.

Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 0

Ειδικά δε για τον Νίκο Παππά πολλοί ήταν εκείνοι που θυμήθηκαν την παρουσία του στη δεξίωση στον Λευκό Οίκο, με γραβάτα φυσικά, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσινγκτον, όπου και συνέφαγε μάλιστα με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 1
Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 2
Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 3
Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 4
Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 5
Νίκος Παππάς, μετά τον σάλο: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση | iefimerida.gr 6

Απαντώντας σε αυτά τα σχόλια και ειδικά στην εφημερίδα «Εστία» που ανέδειξε το θέμα, ο Νίκος Παππάς μίλησε στον Realfm και απάντησε στα σχόλια σημειώνοντας ότι είναι θεμιτή η παρουσία του και στις δύο εκδηλώσεις.

«Η "Εστία" δεν αντιλαμβάνεται ότι το Πολυτεχνείο δεν ήταν απλά αντιαμερικανισμός, ήταν μια εξέγερση απέναντι στον φασισμό και την δικτατορία, αλλά αυτό δεν φαίνεται να χωρά στις αναλύσεις των Δεξιών, όπως δεν χωράει και στις αναλύσεις κάποιων αριστεριστών. Άρα και στα δύο σημεία και στον Λευκό Οίκο και στην πορεία του Πολυτεχνείου πήγα με τη συνείδηση μου όχι απλώς ήσυχη αλλά και με πάθος να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω», είπε.

Και συνέχισε: «Τις ανοησίες για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να συζητάμε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή της Γερμανίας επειδή είχαμε πόλεμο στον Β' Παγκόσμιο, ή με την κυβέρνηση της Ιταλίας επειδή επιτέθηκαν στην "Έλλη" το '40, αυτά είναι μπούρδες και ανάξια σχολιασμού. Άρα θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι είμαστε ενώπιον μιας κατάστασης, η οποία δεν είναι ψυχροπολεμική, δεν χωρίζεται ο κόσμος όπως όταν υπήρχε η Χούντα και βεβαίως θα σας έλεγα και ένα μήνυμα σε όσους ασκούν κριτική από τα Αριστερά, ο αντιαμερικανισμός από μόνος του δεν είναι αριστερός, έτσι δεν είναι;» σχολίασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ