Οριστικό «μαύρο» στο Mega -Επεσε και από τα συνδρομητικά κανάλια - iefimerida.gr

Οριστικό «μαύρο» στο Mega -Επεσε και από τα συνδρομητικά κανάλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικό είναι πλέον επίσημα και από σήμερα το «μαύρο» στο Mega.

Το Μεγάλο Κανάλι, που έπαψε να εκπέμπει πανελλαδικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, σήμερα σταμάτησε να εκπέμπει οριστικά και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Το Mega, ξεκίνησε την πορεία του σαν σήμερα, πριν από ακριβώς 29 χρόνια. 20 Νοεμβρίου του 1989, στις 3 το μεσημέρι, το τηλεοπτικό κοινό της Ελλάδας είδε για πρώτη φορά το δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Σήμερα, 29 χρόνια μετά, το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας, έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η προβολή στα συνδρομητικά κανάλια σταμάτησε τα ξημερώματα, τη στιγμή που τελείωνε ένα επεισόδιο της σειράς «Φόνος χωρίς ταυτότητα».

Η ανακοίνωση της NOVA

«Η NOVA ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν σχετικής έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το ΕΣΡ είναι υποχρεωμένη, από το νόμο να προχωρήσει στη διακοπή της συνδρομητικής δορυφορικής μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018.

Οριστικό «μαύρο» στο Mega -Επεσε και από τα συνδρομητικά κανάλια | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαύρο κανάλι συνδρομητικά κανάλια MEGA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ