Πατάει «γκάζι» ο εξωδικαστικός μηχανισμός -Ποια είναι τα επόμενα βήματα - iefimerida.gr

Πατάει «γκάζι» ο εξωδικαστικός μηχανισμός -Ποια είναι τα επόμενα βήματα

Ακίνητα στην Αθήνα / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ανεβάζει στροφές» ο εξωδικαστικός μηχανισμός καθώς από τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου προκύπτει θεαματική αύξηση του αριθμού των αιτήσεων συμβιβασμού που κατατίθενται στις τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του economistas.gr τον περασμένο Οκτώβριο τριπλασιάστηκε ο αριθμός αιτήσεων που υποβλήθηκαν στις τράπεζες για εξωδικαστική ρύθμιση. Αυτό ακριβώς το θετικό κλίμα είναι που ενισχύει την αισιοδοξία στην ελληνική πλευρά ότι η παράταση του πλαισίου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τα επόμενα βήματα, που μπορούν να γίνουν, είναι κατ’ αρχάς να εντατικοποιηθεί η πρόσκληση οφειλετών από τις τράπεζες, αλλά κυρίως από το Δημόσιο, καθώς ως τώρα υπήρχε διάχυτη η αίσθηση ότι με ένα… μαγικό τρόπο οι εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα έσβηναν τα χρέη.

Διαβάστε στο economistas.gr τον αριθμό των αιτήσεων και όλες τις λεπτομέρειες για την πρόοδο του εξωδικαστικού μηχανισμού

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξωδικαστικός μηχανισμός τράπεζες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ