ΗΠΑ: Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ντένβερ - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Ενας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ντένβερ

πυροβολισμοί στο Ντένβερ/Φωτογραφία αρχείου: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγνωστος άνοιξε πυρ σε μια γωνιά στη διασταύρωση δύο δρόμων στο κέντρο του Ντένβερ, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και τέσσερις να διακομιστούν σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ ο ύποπτος για την επίθεση διαφεύγει τη σύλληψη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι επιζήσαντες αρχικά φέρονταν να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, πάντως η αστυνομία διευκρίνισε αργότερα μέσω Twitter πως «δεν απειλείται η ζωή τους».

Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες για το επεισόδιο αυτό, που σημειώθηκε περί τις 16:00 τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδας) σε μια συνοικία στο κέντρο του Ντένβερ που είναι γνωστή ως LoDo, όπου βρίσκονται ξενοδοχεία, εστιατόρια και ψηλές πολυκατοικίες.

Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της ομάδας μπέιζμπολ Colorado Rockies.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στην εφημερίδα Denver Post ότι την επίθεση αυτή διέπραξε ένας άνδρας, που τράβηξε πιστόλι, άνοιξε πυρ εναντίον μιας ομάδας ανθρώπων, μπήκε σε αυτοκίνητο, κοπάνησε την πόρτα κι έφυγε με ταχύτητα.

Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε έξι πυροβολισμούς και ότι κάποιος ανταπέδωσε τα πυρά εναντίον του δράστη καθώς έφευγε με το αυτοκίνητο. Πρόσθεσε ότι τα θύματα του φάνηκε πως ήταν άστεγοι.

Αρχικά η αστυνομία του Ντένβερ είχε ανακοινώσει ότι τα θύματα ήταν τέσσερα, πριν ανεβάσει τον απολογισμό της σε πέντε.

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα. Ο δράστης διαφεύγει τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντένβερ ΗΠΑ πυροβολισμοί επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ