Η πρώτη πραγματικά σικ εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο -Σαν σταρ του Χόλιγουντ [εικόνες]

Την πρώτη τους επίσημη έξοδο μετά την περιοδεία τους στην Αυστραλία, την Ιρλανδία και τα νησιά Φίτζι έκανε ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Φυσικά τα φώτα για ακόμη μία φορά έπεσαν στην Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία φόρεσε μία στενή στράπλες μπλούζα που τόνισε την φουσκωμένη της κοιλιά.

Αρχικά το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο London Palladium προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση Royal Variety, η οποία είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν πολύ λαμπερή, καθώς η Δούκισσα δεν επέλεξε πάλι ένα αέρινο μαύρο φόρεμα όπως έκανε στις προηγούμενες εμφανίσεις.

Αντ΄ αυτού προτίμησε να φορέσει ένα στράπλες τοπ με ασπρόμαυρες πούλιες, αξίας 895 δολαρίων το οποίο είχε ζώνη στην περιοχή της κοιλιάς και στένευε προς τα κάτω. Το λουκ της ολοκλήρωσε μία μαύρη φούστα αξίας 850 δολαρίων, η οποία έφτανε μέχρι κάτω καλύπτοντας ακόμη και τα παπούτσια της.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ η Δούκισσα δέχτηκε τα λουλούδια από ένα μικρό κορίτσι που φορούσε μάλιστα μία τιάρα και την περίμενε στην είσοδο του θεάτρού.

Ωστόσο παρά τις λαμπερές εμφανίσεις, δεν έλειπαν και τα απρόοπτα στην βραδιά.

Στην εκδήλωση που ακολούθησε μετά ο παρουσιαστής Σίμον Κόουγελ δεν κατάφερε να διαβάσει το autocue και αναγκάστηκε να διακόψει την παρουσίαση.

Στην συνέχεια στην σκηνή καλέστηκε ένα άτομο για να παρουσιάσει έναν ταλαντούχο νεαρό μουσικό, ο οποίος είχε παίξει μουσική και στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ωστόσο ο παρουσιαστής είπε τόσο λάθος το όνομά του, με αποτέλεσμα όλοι και ιδιαίτερα ο Πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ να βρεθούν σε αμηχανία.

Παρ΄όλα αυτά, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν δίστασαν να αφιερώσουν ώρα ώστε να μιλήσουν με διάφορους ηθοποποιούς που παίζουν στο θέατρο, ενώ στο τέλος έβγαλαν και μία ομαδική φωτογραφία.

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι εμφάνιση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ