Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός - iefimerida.gr

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο Φάνης Σπανός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ανακοίνωσε ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, στην πόλη της Λαμίας.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» πρώην υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύσσωμη η Περιφερειακή Αρχή, καθώς και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ανακοινώνοντας το όνομα του Συνδυασμού «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας», ο Φάνης Σπανός τόνισε ότι το μεγάλο στοίχημα για τη Στερεά Ελλάδα είναι “να μην χαθεί ούτε μια ώρα δουλειάς και να συνεχίσει η Περιφέρεια την επιτυχημένη πορεία, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια”.

Ο 34χρονος επικεφαλής του Συνδυασμού έδωσε έμφαση στον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της ομάδας, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει στο επίκεντρο την καθημερινότητα των πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους, μέσα από κοστολογημένες, στρατηγικά σχεδιασμένες δράσεις και αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Ο Φάνης Σπανός κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν και να γίνουν οι ίδιοι μέρος της νέα προσπάθειας που ξεκινά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ανεξάρτητα από την κομματική και ιδεολογική τους ταυτότητα.

Tην υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ανακοίνωσε ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας Φάνης Σπανός στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, στην πόλη της Λαμίας.
Παρών στην εκδήλωση  και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ