Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» - iefimerida.gr

Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο»

Ο Παύλος Γερουλάνος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα φαινόμενα ανομίας που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συζήτησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκη.

Σε δήλωσή του ο κ. Γερουλάνος υπενθύμισε ότι επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Πεδίο του Άρεως.

«Οι Αθηναίοι θέλουμε τα πανεπιστήμιά μας να σφύζουν από ζωή, παιδεία, δημιουργία, χωρίς την παραμικρή εστία ανομίας. Σήμερα, ναρκωτικά και παραεμπόριο έχουν φτάσει το ιστορικό Ίδρυμα σε οριακό σημείο. Το εύκολο είναι να παραιτηθούμε. Να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά ή να παραπέμψουμε το θέμα σε μια επιτροπή. Το δύσκολο είναι να κάνουμε ως Πολιτεία τα πάντα, τώρα, ώστε όλα τα Ιδρύματα να μείνουν ανοιχτά και να λειτουργήσουν όπως έχει ανάγκη η πανεπιστημιακή κοινότητα και η πόλη μας» τόνισε ο κ. Γερουλάνος και κατέληξε: «Το κλείσιμο, η απομάκρυνση ή η απαξίωση των ιδρυμάτων και των φορέων είναι ήττα της κοινωνίας μας, ήττα της δημοκρατίας».

Για τα φαινόμενα ανομίας που δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών συζήτησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκη

Νωρίτερα, ο Παύλος Γερουλάνος, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, δράση στα Πετράλωνα, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και δημότες και ενημερώθηκε για τα ζητήματα της περιοχής.

Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 1
Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 2

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε: «Δεν είναι τυχαίο ότι τα Πετράλωνα σήμερα είναι μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας, σημείο συνάντησης για νέους και νέες από όλα τα μέρη της πόλης. Είναι μια γειτονιά με τρομερές δυνατότητες αλλά και με εικόνες εγκατάλειψης σε ορισμένα σημεία, που δημιουργούν προβλήματα αντί να δίνουν προοπτική. Οι άνθρωποι που συνάντησα εδώ αγαπούν τη γειτονιά τους και πιστεύουν σε αυτήν. Όπως επίσης πιστεύουν ότι μπορεί με σχέδιο και συγκεκριμένες παρεμβάσεις να αναβαθμιστεί. Είναι μια γειτονιά που θα μπορούσε με φροντίδα και συνεργασία να είναι στολίδι για την πόλη, σημείο αναφοράς της Αθήνας για επισκέπτες και εκτός συνόρων.»

Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 3
Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 4

Η επίσκεψη του Παύλου Γερουλάνου στα Πετράλωνα και η επαφή του με τους Αθηναίους σε κάθε γειτονιά έρχεται να προστεθεί στις δράσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει στην Κυψέλη, τον Άγιο Παύλο, το Κουκάκι, του Ψυρρή, την πλατεία Βικτωρίας, τον Νέο Κόσμο, τον Άγιο Νικόλαο, την Πανόρμου, τη Βαρβάκειο, το Πεδίο του Άρεως, το Εμπορικό Τρίγωνο και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 5
Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 6
Γερουλάνος: «Ναρκωτικά και παρεμπόριο έφτασαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε οριακό σημείο» | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ