Ο Μπουτάρης υπερασπίζεται τον Γιώργο Σαμπάνη: «Λυπάμαι για τους σεμνότυφους, είναι εξαίρετος καλλιτέχνης» - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης υπερασπίζεται τον Γιώργο Σαμπάνη: «Λυπάμαι για τους σεμνότυφους, είναι εξαίρετος καλλιτέχνης»

Ο Γιάννης Μπουτάρης (Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή του Γιώργου Σαμπάνη να τραγουδήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους, δίνει ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπεραμύνεται της επιλογής και χαρακτηρίζει λυπηρό το γεγονός ότι ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς για τον τραγουδιστή.

«Είναι λυπηρό ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για μικροκομματικούς λόγους που δεν σχετίζονται με τον προγραμματισμό για τον εορτασμό των Χριστουγέννων να χρησιμοποιούν διάφορους χαρακτηρισμούς κατά του εξαίρετου ανερχόμενου καλλιτέχνη Γ. Σαμπάνη. Στις μέρες μας περισσεύει η ηθικολογία και η σεμνοτυφία», αναφέρει ο κ. Μπουτάρης στο Twitter.

(1/2) Είναι λυπηρό ορισμένοι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για μικροκομματικούς λόγους που δεν σχετίζονται με τον προγραμματισμό για τον εορτασμό των Χριστουγέννων να χρησιμοποιούν διάφορους χαρακτηρισμούς κατά του εξαίρετου ανερχόμενου καλλιτέχνη Γ.Σαμπάνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ