Με εμβάσματα 120.000 ευρώ πλήρωνε τα σέξι κορίτσια του ο Μπερλουσκόνι! - iefimerida.gr

Με εμβάσματα 120.000 ευρώ πλήρωνε τα σέξι κορίτσια του ο Μπερλουσκόνι!

Με εμβάσματα 120.000 ευρώ πλήρωνε τα σέξι κορίτσια του ο Μπερλουσκόνι!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δωράκια του προέδρου στον πατέρα δυο σέξι δίδυμων γυναικών και στη Νικόλ Μινέτι που μεσολαβούσε για να του βρίσκει κορίτσια με όρεξη για... κολασμένα πάρτι, ανάγκασαν την εισαγγελία του Μιλάνου να διατάξει νέα έρευνα.

Σε μεγάλους μπελάδες έβαλε τους δικηγόρους του πρώην πρωθυπουργού το δημοσίευμα της Κοριέρε ντέλα Σέρα! Οι εισαγγελείς τους ενημέρωσε ότι τα στοιχεία του ρεπορτάζ αποτελούν αντικείμενο πρόσθετων ερευνών για το πιπεράτο σκάνδαλο Ρούμπι-Γκέιτ στο οποίο βεβαίως εμπλέκεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι...

Και πώς να κάνουν τα στραβά μάτια οι εισαγγελείς όταν ο μεγιστάνας πρώην ηγέτης των Ιταλών φέρεται να κατέβαλε εκατόν είκοσι επτά εκατομμύρια ευρώ σε καλλονές που έπαιρναν μέρος στα περιβόητα Μπούνγκα Μπούνγκα πάρτι του.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι εστάλησαν τέσσερα εμβάσματα που εστάλησαν στην περιφερειακή σύμβουλο Νικόλ Μινέτι και στον πατέρα των δίδυμων αδελφών Ντε Βίβο, συνολικής αξίας 127.000 ευρώ! «Οι εισαγγελείς εκτιμούν ότι με τα εμβάσματα αυτά ο Μπερλουσκόνι μπορεί να προσπαθεί να επηρεάσει τόσο τις καταθέσεις των διδύμων Ντε Βίβο, όσο και την μαρτυρία της Νικόλ Μινέτι, η δικαστική τύχη της οποίας συνδέεται στενά με την αθώωση ή την καταδίκη του για την υπόθεση της Μαροκινής Ρούμπι Καρίμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιταλικός Τύπος.

Σύμφωνα με κατάθεση της χορεύτριας Μαρίας Μακντούμ κατά την διάρκεια των Μπούνγκα-μπούνγκα, οι αδελφές Ντε Βίβο «παρουσιάζονταν ημίγυμνες και ο πρωθυπουργός τις άγγιζε σε διάφορα μέρη του σώματος» αφού πρώτα τις είχε πληρώσει αδρά. Ο πατέρας των δίδυμων, σύμφωνα πάντα με την Κοριέρε, τον περασμένο Ιούλιο έλαβε έμβασμα ύψους 42.000 ευρώ από τον λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού με την αιτιολογία «δώρο» ενώ τον Οκτώβριο ακολούθησαν εμβάσματα των 30.000 ευρώ. Ο πατέρας έχει καταθέσει ότι τα 27χρονα κορίτσια τον είχαν ενημερώσει πως «θα έφθανε ένα οικονομικό βοήθημα από τον Μπερλουσκόνι», χωρίς να του πουν πολλές λεπτομέρειες...

Βάσει των στοιχείων που έχουν μέχρι στιγμής προκύψει από τις έρευνες, ο Μπερλουσκόνι αποκαλούσε τις δίδυμες "το φυλαχτό του" και τις συναντούσε τακτικά, ακόμη κι όταν βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Νάπολη για σοβαρή δουλειά της κυβέρνησης (όπως για παράδειγμα την αντιμετώπιση κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, με τόνους σκουπιδιών συσσωρευμένους στους δρόμους)...

Εμβάσματα, όμως, είχαν αποδέκτη και την 28χρονη Μινέτι, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εκπόρνευση ανηλίκων. Έλαβε μέσω τραπέζης 15.000 ευρώ τον περασμένο Οκτώβριο και άλλες 40.000 ευρώ τον Νοέμβριο από λογαριασμό του Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μιλάνου η Μινέτι προσκαλούσε νεαρές κοπέλες στα διάφορα πάρτι που διοργανώνοντας στην βίλα του Μπερλουσκόνι ενώ οι δίδυμες αδελφές Ελεονόρα και Ίμα Ντε Βίβο συμμετείχαν κυρίως σε σειρά «δείπνων και εορτών» στην έπαυλη του Άρκορε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ