Τένις: Σταθερός στην 15η θέση ο Τσιτσιπάς, άνοδος για Σάκκαρη - iefimerida.gr

Τένις: Σταθερός στην 15η θέση ο Τσιτσιπάς, άνοδος για Σάκκαρη

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε, κι αυτήν την εβδομάδα, στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανδρών.

Ο 20χρονος Ελληνας πρωταθλητής έχει 2.095 βαθμούς. Στην κορυφή της κατάταξης που διατηρεί η ATP, παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο Ράφα Ναδάλ είναι δεύτερος και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ. Στην 4η θέση, ανέβηκε ο Γερμανός, Αλεξάντερ Σβέρεφ, μετά την επικράτηση του στον τελικό του ATP Finals που διεξήχθη στο Λονδίνο, με 6-4, 6-3 επί του Τζόκοβιτς. Εξάλλου, η WTA ανακοίνωσε την παγκόσμια κατάταξη της εβδομάδας με την Μαρία Σάκκαρη να "σκαρφαλώνει" μια θέση, σε σχέση με την προηγούμενη βαθμολόγηση και να βρίσκεται, πλέον, στην 41η θέση του κόσμου με 1.164 βαθμούς. Οσον αφορά στην Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ανέβηκε άλλες δύο θέσεις και τώρα είναι στο Νο 158 με 378 βαθμούς, ενώ στην τριάδα της κορυφής δεν υπήρξαν αλλαγές, με την Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) να παραμένει πρώτη, την Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) δεύτερη και την Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) στην τρίτη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσιτσιπάς τένις μαρια σακκαρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ