Σαμαράς σε Φράγκο: Θα δώσω μάχη για τους μισθούς των ενστόλων - iefimerida.gr

Σαμαράς σε Φράγκο: Θα δώσω μάχη για τους μισθούς των ενστόλων

Σαμαράς σε Φράγκο: Θα δώσω μάχη για τους μισθούς των ενστόλων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δέσμευσή του ότι θα δώσει μάχη για να μην γίνουν άλλες μισθολογικές περικοπές στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων των Σωμάτων Ασφαλείας, έδωσε σήμεα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, στον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

Κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα οι δύο άνδρες, ο κ. Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά πως «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα δώσουμε μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί τους έχουμε ανάγκη ως Εθνος, αλλά και γιατί κι εκείνοι πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει πρόνοια για αυτούς», επισημαίνοντας παράλληλα πως η Πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά για την Ελλάδα.

Τη συνάντηση είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου και έγραψε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ