Σπυράκη: Δεν είχε καμία ενημέρωση ο Κυριάκος για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου - iefimerida.gr

Σπυράκη: Δεν είχε καμία ενημέρωση ο Κυριάκος για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματική ήταν η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη όσον αφορά τις κυβερνητικές διαρροές, οτι δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να σαμποτάρει την συμφωνία Τσίπρα- Ιερώνυμου.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο μία ημέρα πρίν απο τις ανακοινώσεις και του είπε να μην προχωρήσει και η λύση για την εκκλησιαστική περιουσία θα βρεθεί όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, η Μαρία Σπυράκη δήλωσε:

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συμφωνία που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο».

Οταν ρωτήθηκε στον ραδιοσταθμό 104,6 για τα όσα αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή, για συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τον Μητροπολίτη Πειραιώς και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η κυρία Σπυράκη απάντησε:«Δεν έχω υπόψη μου τα ραντεβού αυτά». Και επανέλαβε οτι η «η ΝΔ δεν είχε καμία ενημέρωση για τα όσα ανακοίνωσαν Τσίπρας-Ιερώνυμος».

Επισήμανε, ακόμα, ότι «από θέση αρχής η ΝΔ διαφωνεί με την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος των κληρικών, μόνο και μόνο για να κάνει προεκλογικές προσλήψεις η κυβέρνηση, ενώ δεν έχουμε αντίρρηση για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας».

«Δεν είναι δυνατό οι φορολογούμενο να πληρώσουν και τους κληρικούς και τους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι πολύ κρίσιμο το δημοσιονομικό κομμάτι» πρόσθεσε η εκπρόσωπος της ΝΔ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ