Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η ύπαρξη είναι πικρή εμπειρία και η μόνη παρηγοριά είναι να ζεις έντονα» - iefimerida.gr

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η ύπαρξη είναι πικρή εμπειρία και η μόνη παρηγοριά είναι να ζεις έντονα»

O Iεροκλής Μιχαηλίδης ποζάρει στο φακό της BOVARY/ Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Να ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις για πάντα, να ζεις σαν να είναι να πεθάνεις σήμερα» είχε πει κάποτε ο James Dean. Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Τουλάχιστον αυτό δείχνει η διαδρομή του στη ζωή που τα έχει όλα: 36 χρόνια καριέρας στην υποκριτική, οικογένεια, δυνατές συγκινήσεις, πάθη, ανοιχτό μυαλό, κλειστές πόρτες και δρόμους με εμπόδια που προσπέρασε.

«Πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω, αλλά ποτέ στα σοβαρά. Είμαι ήσυχος με αυτά που έχω κάνει κι αν τα άφηνα αύριο, πάλι ήσυχος θα ήμουν. Σκέφτομαι ότι η ζωή θέλει απλώς να την ζεις και να την απολαμβάνεις. Ό,τι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε με πάθος. Αν δεν τα βλέπεις έτσι τα πράγματα, η ζωή είναι σκληρή.

Η ύπαρξη είναι μια πικρή εμπειρία και ο μόνος τρόπος να παρηγορηθείς είναι να ζεις έντονα. Αν έχω κάνει κάποιες καλές επιλογές στη ζωή μου, αυτές αφορούν κυρίως ανθρώπους που ήταν για μένα πολύτιμοι.

Υπήρξαν και κάποιοι που με απογοήτευσαν γιατί σε ψυχικό επίπεδο απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων».

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αφηγήθηκε τη ζωή του στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ