Βερόνικα Δαβάκη: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Παπαδημητρίου -Χαρισματική και όμορφη [εικόνες] - iefimerida.gr

Βερόνικα Δαβάκη: Ποια είναι η νέα σύντροφος του Δημήτρη Παπαδημητρίου -Χαρισματική και όμορφη [εικόνες]

Βερόνικα Δαβάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σχέση αυτή μετράει αρκετό καιρό, αλλά την έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ταλαντούχος συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου συνδευόμενος από την όμορφη ηθοποιό και τραγουδίστρια Βερόνικα Δαβάκη, απόλαυσαν το πρόγραμμα του Γιάννη Κότσιρα και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στην Ακτή Πειραιώς.

Για πολλά χρόνια, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης ήταν σε σχέση με την Φωτεινή Δάρρα, αλλά πλέον έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Η Βερόνικα Δαβάκη ντυμένη στα κόκκινα κάθισε στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδημητρίου και ο φακός τους εντόπισε να διασκεδάζουν σε κοινή τους βραδινή έξοδο.

Η πολυτάλαντη και χαρισματική Βερόνικα Δαβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η αγάπη της για τις τέχνες ήταν ένας από λόγους που την έφερε κοντά με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στην Αθήνα ήρθε στα 17 της σαν φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών. Παράλληλα, σπούδαζε κλασικό τραγούδι, πιάνο και θεωρία μουσικής.

Διαβάστε για τη νέα σύντροφο του Δημήτρη Παπαδημητρίου, Βερόνικα Δαβάκη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ