Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε άφωνη τη Μισέλ -Την συνέκρινε με την... Μπιγιονσέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε άφωνη τη Μισέλ -Την συνέκρινε με την... Μπιγιονσέ [βίντεο]

Η έκπληξη του Ομπάμα στην Μισέλ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν χδιαφωνεί πως ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα είναι ένα ζευγάρι τόσο αγαπημένο που όλοι θα ζήλευαν, αλλά στην περίπτωση που θέλετε έναν ακόμη λόγο για να το διαπιστώσετε, ένα νέο βίντεο μόλις εμφανίστηκε για να το επιβεβαιώσει.

Προωθώντας το νέο της βιβλίο «Becoming» σε εκδήλωση στην Ουάσιγκτον, φορώντας ένα; εκπληκτικό κοστούμι Christopher Kane, η Μισέλ δέχτηκε μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ανεβαίνοντας στην σκηνή μετά την λήξη της ομιλίας της, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα απέδειξε ότι είναι gentleman κρατώντας το χέρι της συζύγου του, περιστρέφοντάς την σαν να ήταν βασίλισσα και δίνοντάς της μια πανέμορφη ανθοδέσμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama) στις 17 Νοέ, 2018 στις 8:40 μμ PST

Το κερασάκι όμως στην τούρτα ήταν όταν ο Μπαράκ είπε: «Αυτό είναι όπως, ξέρετε, όταν ο Τζέι-Ζι εμφανίζεται σε μια συναυλία της Μπιγιονσέ». Και συνέχισε: «Όπως το ‘Crazy in Love’;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) στις 18 Νοέ, 2018 στις 6:59 πμ PST

Μίλησε μάλιστα και για το πώς ερωτεύτηκε την Μισέλ, και πώς, στην αρχή, η σύζυγός του προσπάθησε να τους τα φτιάξει με κάποιες από τις φίλες της, για τις οποίες όμως της είπε ότι δεν ενδιαφερόταν.

Η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα social media της πρώην Πρώτης Κυρίας τράβηξε μερικά στιγμιότυπα, συμπεριλαμβανομένων πλάνω της Μισέλ μετά την λήξη της εκδήλωση την ώρα που χόρευε το τραγούδι « Signed, Sealed, Delivered, I’m Yours» του Στίβι Γουόντερς.

Να σημειωθεί πως στα απομνημονεύματά της, η Μισέλ Ομπάμα μιλά για όλα. Από τα παιδικά της χρόνια, την φοιτητική ζωή, την γνωριμία της με τον Μπαράκ, τον γάμο τους, αλλά και την ζωή στον Λευκό Οίκο. Δεν δίστασε μάλιστα να περιγράψει πολλές λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή, όπως την αποβολή της αλλά και το πόσο άσχετη με την μόδα ήταν όταν έγινε Πρώτη Κυρία.

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ