Θέατρο σε... αναμονή -Πληρώνεις ακόμα ένα εισιτήριο για κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα - iefimerida.gr

Θέατρο σε... αναμονή -Πληρώνεις ακόμα ένα εισιτήριο για κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παράσταση «Επανάσταση σε Αναμονή» παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη στο θέατρο Αλκμήνη και είναι συνέχεια της δράσης«Καφές σε Αναμονή».

Η ομάδα ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και συνεχίζει ως σήμερα να ενισχύει τη θετική πλευρά της ζωής, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Η παράσταση «Επανάσταση σε Αναμονή» παίζει στα όρια κωμωδίας και μανιφέστου, δίνοντας στον θεατή προεκτάσεις της πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης της χώρας που μόνο σαν φάρσα θα θέλαμε να δούμε!

Μπες κι εσύ «Σε Αναμονή»

Η πρωτοβουλία «Σε Αναμονή» ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 με στόχο να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που χτυπήθηκαν περισσότερο από την οικονομική κρίση.
Το πρώτο βίντεο «Καφές σε Αναμονή» έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα να συμμετάσχουν1200 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα με περισσότερα από 500.000 προπληρωμένα από συμπολίτες μας προϊόντα πρώτης ανάγκης που ήταν στη διάθεση αστέγων, απόρων κι ανέργων.

Σήμερα 33 οργανωμένες εθελοντικές ομάδες της «Αναμονής», ενισχύουν με το έργο τους την πρωτοβουλία αυτή σε όλη την Ελλάδα, ώστε κάθε γειτονιά της χώρας να είναι «Σε Αναμονή» και φιλική προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η παράσταση «Επανάσταση σε αναμονή» παρουσιάζεται στο θέατρο Αλκμήνη

Η παράσταση «Επανάσταση σε Αναμονή» με τους Έλενα Δελακούρα, Δημήτρης Πανέλης

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πανέλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Νίκος Παρασκευόπουλος
Ερμηνεύουν: Έλενα Δελακούρα, Δημήτρης Πανέλης

Γενική είσοδος 12 ευρω, |προπώληση 10 ευρώ, εισιτήρια «σε αναμονή» για ανέργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και απαραίτητη κράτηση θέσης.

Θέατρο Αλκμήνη | Αλκμήνης 8 | Γκάζι| 2103428650

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ