Ελενα Ακρίτα για τον Βαρουφάκη στο Πολυτεχνείο: Ανιστόρητος ο Γιάνης της καρδιάς μας... - iefimerida.gr

Ελενα Ακρίτα για τον Βαρουφάκη στο Πολυτεχνείο: Ανιστόρητος ο Γιάνης της καρδιάς μας...

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα σχολίασε την εμφάνιση του Γιάνη Βαρουφάκη και των οπαδών του στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Ο επικεφαλής του κόμματος ΜέΡΑ25 συμμετείχε στην πορεία του Πολυτεχνείου μαζί με ολιγάριθμη ομάδα οπαδών του και συσχέτισε τα τανκς που εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο, τη χούντα, τη δικτατορία δηλαδή, με τα funds που επενδύουν στα διεθνή χρηματιστήρια και ανάλογα με τις αντιδράσεις ορίζουν εν μέρει και τις οικονομικές εξελίξεις.

«Το πιο ανόητο σύνθημα από καταβολής Πολυτεχνείου», σχολίασε η Ελενα Ακρίτα, προσθέτοντας ότι «ο ανιστόρητος Γιάνης της καρδιάς μας αγνοεί προφανώς τα λόγια του αγωνιστή Περικλή Κοροβέση».

Γράφει στο Facebook η Ελενα Ακρίτα:
«Με δυναμικό παλμό οι περίπου 18 οπαδοί του Βαρουφάκη, διαδήλωσαν χτες με το πιο ανόητο σύνθημα από καταβολής Πολυτεχνείου. Ο ανιστόρητος Γιάνης της καρδιάς μας αγνοεί προφανώς τα λόγια του αγωνιστή Περικλή Κοροβέση: «Μετά την 21η Απριλίου 1967, το δικαίωμα να υπάρξεις σαν πολίτης ήτανε αντίσταση. Σ’ αυτούς που επέμεναν να ΄ναι πολίτες, το νέο καθεστώς επέβαλε μια τυπική διαδικασία προσαρμογής. Προσπάθησα να παραμείνω πολίτης.»

Ελενα Ακρίτα για τον Βαρουφάκη στο Πολυτεχνείο: Ανιστόρητος ο Γιάνης της καρδιάς μας... | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ