Ποσό ρεκόρ για τη Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε -490.000 δολ. για διθέσιο κάμπριο της - iefimerida.gr

Ποσό ρεκόρ για τη Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε -490.000 δολ. για διθέσιο κάμπριο της

Η Μέριλιν Μονρόε με τον Αρθουρ Μίλερ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποσό- ρεκόρ «έπιασε» η Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε, ενώ στην ίδια δημοπρασία βγήκε για πρώτη φορά στο σφυρί το μαύρο διθέσιο κάμπριο αυτοκίνητό της.

Η Χρυσή Σφαίρα που είχε πάρει η Αμερικανίδα ηθοποιός το 1961, πουλήθηκε για 250.000 δολάρια στη δημοπρασία Julien's Auctions στο Μπέβερλι Χιλς, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για το συγκεκριμένο βραβείο.

Η μαύρη διθέσια Ford Thunderbird του 1956 της Μονρόε πουλήθηκε έναντι 490.000 δολαρίων. Η ηθοποιός είχε φωτογραφηθεί να οδηγεί το αυτοκίνητο αυτό με τον σύζυγό της, τον θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, λίγο μετά τον γάμο τους το 1956. Η Μονρόε είχε το συγκεκριμένο κάμπριο για έξι χρόνια, έως λίγο πριν από τον θάνατό της το 1962.

Στην ίδια δημοπρασία πουλήθηκε και αντίγραφο από το πρώτο τεύχος του Playboy, στο εξώφυλλο του οποίου εμφανίζεται η Μονρόε και το οποίο φέρει την υπογραφή του εκδότη του Χιου Χέφνερ, το οποίο «έπιασε» 32.000 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ