Nations League: Υποβιβάστηκε η Τουρκία -Νίκη για τη Σερβία, 2-1 το Μαυροβούνιο - iefimerida.gr

Nations League: Υποβιβάστηκε η Τουρκία -Νίκη για τη Σερβία, 2-1 το Μαυροβούνιο

Οι Σουηδοί πανηγυρίζουν / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Γ΄ κατηγορία (League C) του Nations League θα αγωνιστεί η Τουρκία στην επόμενη «έκδοση» της διοργάνωσης.

Η Σουηδία τη νίκησε 1-0 στο Ικόνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον Β΄ όμιλο της League B και το αποτέλεσμα αυτό «καταδίκασε» τους γηπεδούχους στην τελευταία θέση του γκρουπ και τον υποβιβασμό.

Από την πλευρά τους, οι Σκανδιναβοί έμειναν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης, καθώς βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο Ρωσία, την οποία θα υποδεχθούν την προσεχή Τρίτη στη Στοκχόλμη, σε ένα ματς που λαμβάνει χαρακτήρα τελικού για την τελευταία αγωνιστική.

Στο μεταξύ, Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν πανηγύρισαν τη νίκη επί της Μάλτας (5-0) και των Νησιών Φερόε (2-0), αντίστοιχα, και την προσεχή Τρίτη θα «μονομαχήσουν» για την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο της League D. Νωρίτερα, η Σερβία νίκησε 2-1 στο Βελιγράδι το Μαυροβούνιο και εξασφαλίζει την «πρωτιά» στον 4ο όμιλο της League C, εάν η Ρουμανία χάσει απόψε (21:45) βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τη Λιθουανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nations league Τουρκία Σουηδία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ